Animatie voor theater, feest & straat

Opening nieuwe bedrijfsafdeling

Opening nieuwe bedrijfsafdeling

Ontvangst van gasten tijdens een bedrijfs-'Open Dag'

Ontvangst van gasten tijdens een bedrijfs-‘Open Dag’

Als kind dromend van ridders in blinkende harnassen, heb ik aan deze fascinatie gestalte kunnen geven via een futuristische uitvoering als ‘dr. Universe’.
Het kostuum van deze menselijke robot is opgebouwd uit een hoogglans-gepolijst, metalen harnas, waarin ook alle menselijke vormen zijn verwerkt, zoals dikke spierballen, een brede borst- en schouderpartij, six-pack buikspieren en imposant ronde billen.
Al zijn bewegingen zijn echter als door electrische impulsen aangestuurd. Zijn motoriek beweegt volgens de wetten van de mechanica.

Om de bewegingspatronen van een machine niet alleen te doorgronden, maar ook lichamelijk te voelen, heeft intensieve studie van bio-mechanica (bewegingsimpuls, traagheid van massa en 3-dimensionale bewegingsanalyse) verdere inzicht gebracht, zodat enkelvoudige, meervoudige, en tegengestelde bewegingen, halve en geisoleerde lichaamsdraaien tot in de machinale perfectie worden beheerst. In deze act vloeien verleden en toekomst samen, waarmee dr. Universe bewijst, dat die toekomst niet iets is om te vrezen, maar ons uitnodigt tot deelname en blijde verwachting schept naar een volgende fase in onze menselijke ontwikkeling.

"Het is Feest op straat!!!"

“Het is Feest op straat!!!”

Waar vroeger de ridder, als zinnebeeld van mannelijke kracht en dapperheid, kon rekenen op bewondering & ambitie van mannen en hunkering & adoratie van vrouwen, zo gaat van dr. Universe eenzelfde aantrekkingskracht uit.
Dr. Universe is de mens in de meest stoere en glanzende uitvoering.Een echte Superman. Met een lengte van 2 meter is hij een indrukwekkende verschijning. Groot, gespierd ….en sexy!
Geen wonder, dat ‘dr. Universe’ tot de door het publiek meest gefotografeerde straat-artiesten behoort. Met name vrouwen en kinderen willen graag met hem samen op de foto.
Deze act is geschikt in theatervoorstellingen in samenwerking met andere artiesten, maar ook als animatie tijdens feesten, waarbij deze robot zijn liefde voor het leven uitdraagt. Snel verliefd stort hij van het ene probleem in de andere uitdaging. Innemend charmant & imposant van voorkomen, Dr. Universe is een blikvanger van formaat.

dr. Universe, voor een lekker hapje!

dr. Universe, voor een lekker hapje!

Omdat deze robot, hoewel mechanisch in zijn motoriek, in staat is om elke menselijke beweging uit te voeren, kunt u hem ook zeer goed inzetten voor handelingen binnen het feestprogramma. U kunt hier denken aan openings-handelingen of onthullingen, maar ook bijv. het bij de deur ontvangen van de gasten of het serveren van hapjes.

Bent u geïnteresseerd om uw feestelijke gebeurtenis meer kleur & schwung te geven, zodat uw gasten nog met een blijde herinnering aan u terugdenken, klik  CONTACT , waar u vrijblijvend de beschikbaarheid voor tijdens uw evenement of feest kunt opvragen en, om zeker te zijn, een optie kunt plaatsen.