Beurs & promotie-werkzaamheden

Beurs voor techniek-opleidingen Metaal & Elektro

Beurs voor techniek-opleidingen Metaal & Elektro

Wilt u uw bedrijf of produkt op een uiterst effectieve wijze onder de aandacht brengen bij het publiek en in het bijzonder bij de bezoekers op de bedrijfsbeurs, dan bent u bij Dr. Universe aan het juiste adres.

Waar het op een beurs om draait, is het vergroten van naamsbekendheid en, met het oog op de toekomst, het genereren van zoveel mogelijk nieuwe prospects of leads. Voor de duidelijkheid, dit zijn de bezoekers in uw stand, waarmee u een kort kennismakingsgesprek voert, waarvan een notitie wordt gemaakt, zodat u na afloop van de beurs een follow-up-gesprek kunt plannen, om uiteindelijk een nieuwe klant-relatie mee op te bouwen.

Door de ervaring in de loop der jaren op beurzen in binnen- en buitenland, heeft Dr. Universe een ijzersterk concept ontwikkeld, waarmee hij een enorme toename aan nieuwe prospects voor u kan aantrekken. Dit concept is gebaseerd op een directe samenwerking met het personeel in de stand, waarbij Dr. Universe voorbijkomende beursbezoekers doorleidt naar de mensen bij u in de stand.
Overtuig u ervan, hoe u met Dr. Universe  uw prospect-lijst spectaculair  zult gaan uitbreiden met nieuwe contacten, in vergelijking met, wanneer u geen gebruik maakt van zijn diensten. Of dit nu een beurs betreft in Nederland, of elders in de wereld, het effect is eender.

Daarnaast kunt u denken aan publicitaire acties en/of promotie-activiteiten op straat, speciaal voor u op maat ontwikkelde openingen, waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van speciale effecten. Met eventueel de inschakeling van de pers heeft u een geweldige publicitaire knaller.

Bent u geïnteresseerd in een maximaal profijt van uw aanwezigheid op de beurs, zodat u de toekomst van uw bedrijf met vertrouwen tegemoet kunt zien, klik CONTACT , waar u vrijblijvend de beschikbaarheid voor uw beursdagen kunt opvragen en, om zeker te zijn, een optie kunt plaatsen.

Dr. Universe opent nieuw centrum opleiding Fijn Mechanica Drachten

Opening met pers-publiciteit